Leren & werken

Heb jij een talent voor koken of bediening?

Turquoise is altijd op zoek naar nieuwe talenten. Neem contact met Turquoise op als je interesse hebt of meer informatie wilt. Bel ons of stuur ons een Whatsapp (06-14524388). We vertellen je graag meer. Of loop in de ochtend even bij ons binnen, dan kan je direct zien wie we zijn en voelen of deze plek iets voor jou is.

Hoe werkt het?

Als je bij ons aan de slag gaat word je gekoppeld aan een leermeester, die samen met jou en je (job)coach gaat kijken wat je wilt leren. Samen met jou maken we een persoonlijk plan.  Gedurende een afgesproken periode ga je op de werkvloer en door middel van gerichte horecatrainingen daarmee aan de slag. Daarnaast volg je – indien nodig – lessen Nederlands en krijg je een taalmaatje die je helpt om je Nederlands verder te verbeteren. Zo ga je stap voor stap groeien, krijg je meer zelfvertrouwen, verbeter je je Nederlands en leer je de vakvaardigheden om in de horeca aan de slag te kunnen.

We voeren regelmatig een gesprek met je om te kijken hoe het gaat. We kijken dan ook hoe we je nog beter kunnen begeleiden. Als je klaar bent om onze familie weer te verlaten, begeleiden we je naar een betaalde baan, een andere leerwerkplek of een opleiding.

Stagelopen

Volg jij een MBO opleiding in de horeca? Dan kan je ook stagelopen bij Turquoise. Bel ons om te horen of er nog plek is.

Als vrijwilliger bijdragen

Naast medewerkers in de horeca werken er bij Turquoise vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor administratie, marketing en communicatie of het les- en oefenprogramma Nederlands. Wij jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze mensen of onze organisatie en onderdeel uitmaken van onze familie, laat het ons weten. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe jij mee kan bouwen aan Turquoise.